Noul Audi A8

Noul Audi A8

Acum, in premiera absoluta in showroom-urile Audi PIA

Fii printre primii care il vor conduce!

Programeaza acum un Test Drive la: Porsche Pipera, Porsche Bucuresti Vest 2, Porsche Timisoara

Te invitam la noi!

Vino sa admiri noul design, eleganta pana in cel mai mic detaliu, pachetul multicolor de lumini ambientale

Vino sa testezi agilitatea sportiva, confortul de conducere crescut si noul concept de caroserie Multimaterial-Space-Frame, cel mai usor din clasa!

Cu noul Audi A8 incepe un nou limbaj de design, o noua idee de utilizare, un nou nivel de calitate. Noul Audi A8 prezinta viitorul clasei de lux.

Contact vizual cu o forta noua

Elementele nobile de design combina la exterior exclusivitatea cu agilitatea sportiva si sunt caracteristice pentru caracterul individual al Audi A8.

Cu reducerea de greutate considerabila, Audi A8 devine Benchmark in propria clasa. Prin conceptul Multimaterial-Space-Frame aceasta este caroseria cea mai usoara a clasei. Rigiditatea crescuta cu o treime asigura agilitate excelenta si un confort de conducere crescut.

Asistenta si siguranta

Audi A8 va permite sa actionati cu calm deplin. Dispuneti acum de un mare numar de sisteme legate pentru prima data in retea. Aceasta combinatie inteligenta de senzori si algoritmi va asista la cerere, de pe autostrada pana la locul de parcare si in aproape orice situatie de conducere, asigurandu-va ca inaintati confortabil, suveran si in siguranta.

Cele 41 de sisteme de asistenta recunosc si evalueaza mediul actual in timpul mersului, va ofera informatii suplimentare la cerere si intervin acolo unde situatia devine critica. Cu aceste dotari am reusit sa facem un pas decisiv in ceea ce priveste autonomia condusului.

Eleganta pana in cel mai mic detaliu

Indiferent ca este vorba de drumuri scurte sau lungi, cu Audi A8 veti ajunge tot timpul relaxat la destinatie. Acest fapt este garantat de numeroasele dotari care satisfac si cele mai inalte pretentii de confort - atat in timpul condusului, cat si dupa aceea.

Cu Audi A8 placerea condusului este completata doar de confortul de a fi pasager. Pasagerii asezati pe locurile confortabile din spate se bucura de oferta generoasa de spatiu, sesizabil mai mare chiar si decat cea a predecesorului. In timp ce tehnologia de sasiu activ ofera o experienta de confort si dinamica nelimitate in orice situatie, designul luminos si functiile inovatoare de confort si divertisment asigura o calatorie placuta de cel mai inalt nivel.

Niciunde o calatorie nu este mai relaxanta decât pe scaunele odihnitoare ale pasagerilor Audi A8. Pasagerul din partea dreapta spate va beneficia astfel de cel mai inalt nivel de confort, datorita posibilitatilor variate de setare, o functie optionala de masaj si un suport pentru picioare care asigura o pozitie deosebit de confortabila.

In plus, scaunul pasagerului poate fi impins foarte mult in fata si spatarul se poate impinge inainte, pentru o libertate maxima in spatiul destinat picioarelor, toate acestea completate in mod ideal cu masajul pentru picioare si sistemul Rear Seat Entertainment (Audi Tablets) in spatiul din spate al Audi A8.

Simtiti diferenta!

Elementele de operare ale Audi A8 au fost concepute cu gândul la liniaritate. Utilizarea consecventa a ecranelor touch care ofera o gama larga de functii pe o interfata minima sustin aceasta idee.

Manipularea acestei suprafete este absolut intuitiva: atingerea si deplasarea degetului de le stânga la dreapta va permite sa navigati cu usurinta pâna la continutul dorit.

Atunci când alegeti o functie, veti primi un feedback haptic si acustic. Aproape ca apasarea unei taste - doar ca mult mai placut. Multe functii pot fi controlate fara manipulare manuala. Asistentul de comanda vocala va permite pentru prima data plasarea unor comenzi, in dialog normal, fara centrarea pe anumite cuvinte cheie.DasWeltAuto