Noul Audi A5Sportivul familist.
Audi A5 Sportback.


Cu Audi A5 Sportback va veti face remarcat oriunde si oricand in multime. Pentru ca noile detalii ale limbajului sau de design ii confera masinii de familie cu cinci usi adancime si latime si mai pronuntate. Iar tehnologiile sale de ultima ora, precum farurile optionale Audi Matrix LED si sistemele de infotainment ii completeaza optim dotarea.


Design estetic si dinamic


Sportivitate impresionanta, inca de la prima privire si de la prima "cheie": gratie noului limbaj de design ce imbraca tehnologii de ultima ora. Astfel, prizele de aer late, precum si detaliile cromate ii confera sectiunii frontale o alura cu adevarat impresionanta. Iar din profil, se remarca imediat pragul profilat central, jantele optionale din aluminiu de 20 de inch, precum si pasajele marcante ale rotilor. Spatele lat este rafinat de decorul Silver Aluminium mat de la difuzor, dar si de terminatiile trapezoidale ale sistemului de evacuare. De asemenea, aveti la dispozitie pachetele de design advanced si S line pentru a va personaliza propriul Audi A5 Sportback.
Intuitie? Si concentrare deplina!


Universul digital al modelului Audi A5 Sportback poate fi controlat in maniera intuitiva prin intermediul ecranului tactil MMI touch de 10,1 inchi, ce ofera si feedback tactil, precum si prin comanda vocala. De mare ajutor va fi si afisajul optional Audi virtual cockpit ce afiseaza cele mai importante informatii in trei variante diferite de afisare si permite adaptarea modului de operare. La acestea se adauga si meniul intuitiv si afisajul orientat spre sofer. Veti aprecia cu siguranta la Audi A5 Sportback si gama sa larga de functii din pachetul serviciilor optionale Audi connect¹, precum functia de cautare a punctelor de interes, navigatia cu Google Earth™², Amazon Alexa³ sau posibilitatea de a accesa platforma Twitter, de exemplu.
Conexiuni? Personalizate si digitalizate.


Cu dispozitivul optional Audi phone box beneficiati de o mai buna calitate a convorbirilor telefonice, dar si de avantajele incarcarii wireless. Iar cu cheia Audi connect, puteti descuia si incuia Audi A5 Sportback folosindu-va smartphone-ul⁴ in locul cheii fizice.
Compromisuri? Nu e cazul!


Mai mult decat doar spatiu generos: datorita interiorului de mari dimensiuni, Audi A5 Sportback ofera mult spatiu in portbagaj, dar si pe bancheta, pentru familie si timpul liber. Vizual, interiorul este augmentat prin elemente orizontale, completate de rafinamentul noii console centrale, al panourilor usilor cu finisaj ce imita sticla si al materialelor de calitate superioara. Iar cu pachetele Audi design selection Okapi Brown si S line, puteti personaliza interiorul cu si mai multe accente atractive, adaptate gusturilor dumneavoastra. Si nu in ultimul rand, veti remarca sistemul de infotainment cu design progresist, precum si iluminarea ambientala cu LED ce este oferita ca dotare optionala.
Cel mai bun stil de condus? Cel diversificat!


Directia dinamica de la Audi A5 Cabriolet ofera sportivitate, dar si confort, deoarece raportul directiei si forta cu care trebuie sa manevrati volanul sunt adaptate in permanenta la viteza de deplasare. Iar pentru senzatii dinamice adaptate cu precizie preferintelor dumneavoastra, Audi drive select va permite sa selectati unul dintre modurile de condus dinamic, confort, auto, individual si eficient. De asemenea, pentru anumite motoare TFSI si TDI (consum combustibil mixt*: 5,4-3,7 l/100 km; emisii de CO₂ mixt*: 143-98 g/km) din gama de motorizari ce ofera puteri incepand de la 120 kW (163 CP), este disponibila tractiunea integrala quattro cu tehnologie ultra. Aceasta distribuie cuplul in functie de situatie, pentru un plus de dinamism, dar si de eficienta. Iar sistemul Mild-Hybrid de 12 volti optimizeaza aditional eficienta celor mai multe dintre motoarele puternice din gama.


DasWeltAuto