Noul A4Sportivitatea intruchipata. Audi A4 Limuzina.

Gratie noului design si a caroseriei complet schimbate , caracterul sportiv al limuzinei Audi A4 este acum mai dinamic, mai puternic si mai atractiv ca niciodata. Interiorul, estetic si practic totodata, beneficiaza de cea mai buna calitate in materie de finisaje si tehnologii inovatoare de digitalizare, infotainment si asistenta a soferului, pachet desavarsit de motoarele de inalta performanta cu care este dotat acest model.

Click aici pentru a face o solicitare de oferta


Audi A4 – sportiv din orice unghi ai privi

Audi A4 Limuzina este un etalon de sportivitate, emotie si prestigiu. Toate acestea sunt puse in lumina de elementele quattro dinamice si proportiile armonioase, indiferent de unghi. In partea din spate, cele doua blocuri optice cu LED sunt unite de un bandou cromat ce evidentiaza designul orizontal.

Suprafata in trepte a difuzorului si forma trapezoidala a sistemului de evacuare definitiveaza aspectul sportiv al spatelui. Din profil, linia sport a modelului Audi A4 se remarca prin aripile ample si pragurile profilate, iar jantele pot varia intre 16 si 19 inchi, in functie de optiunea fiecaruia. Din fata, grila Singleframe a radiatorului, bara de protectie si prizele de aer late contureaza o unitate care emana forta.

Interiorul – generos si de inalta calitate

Interiorul limuzinei Audi A4 va intampina cu un spatiu generos si aerisit, in care se pune accent pe amplasarea si designul fiecarui element. Spre exemplu, ventilatia ia forma unei benzi orizontale continue ce accentueaza latimea masinii, iar bandoul cromat de deasupra ii adauga un plus de rafinament. Compartimentul spatios din consola centrala asigura un loc de depozitare extrem de practic, iar iluminarea standard din fata include si lumini pentru citit. In plus, pachetele optionale de lumina ambientala creeaza un confort suplimentar. O caracteristica aparte a limuzinei Audi A4 este sistemul modular, ce permite o mai mare flexibilitate in dotarea masinii, configurarea acesteia putand fi mult personalizata atat la interior, cat si la exterior.
Tehnologii de ultima ora

Sistemul intuitiv de operare prin functii tactile si interactiune vocala in baza limbajului natural sporesc si mai mult confortul utilizatorului. Printre optiunile disponibile pe partea de infotainment se regaseste si afisajul Audi virtual cockpit cu ecran de 12,3 inchi. Pozitionat fix in fata soferului, acesta afiseaza informatii si functii importante la rezolutie full HD, cum ar fi, de exemplu, viteza si turatia motorului. Alte caracteristici optionale precum cheia Audi connect si Audi phone box va integreaza smartphone-ul in automobil.

Experienta digitala

Sistemul optional MMI Navigation plus cu MMI touch va permite sa utilizati o mare parte dintre serviciile Audi connect. Accesati astfel servicii digitale utile din zona de infotainment, navigatie, siguranta si service. Functia de navigatie Google EarthTM include informatii privind configuratia terenului, numele strazilor si adresele unor sedii. Pur si simplu dialogati prin intermediul sistemului de comanda vocala sau utilizati afisajul central de 10,1 inchi.

Structura ierarhizata a meniului este conceputa pentru a usura utilizarea, conform asteptarilor. Cautarea MMI se bazeaza pe introducerea de text liber si rezultatele sunt returnate rapid. Controlul vocal prin limbaj natural, o alta functie a noului sistem, intelege multe fraze uzuale.

Integrare cu smartphone-ul

Audi A4 Limuzina va pune la dispozitie alte doua tehnologii digitale care sa va usureze viata cotidiana: cheia optionala Audi connect si Audi phone box. Cu cea dintai puteti incuia si descuia usile prin intermediul unui smartphone cu sistem Android, fara sa fie nevoie sa aveti asupra dumneavoastra cheia fizica a masinii. Mai mult, o puteti pune la dispozitia mai multor persoane simultan, mai precis 5, cu ajutorul aplicatiei myAudi. In ceea ce priveste Audi phone box, aceasta optiune va conecteaza smartphone-ul la antena exterioara a masinii, imbunatatind calitatea transmisiei si simplificand convorbirile hands-free. De asemenea, va permite sa va incarcati smartphone-ul prin inductie, atata timp cat acesta respecta standardul Qi.Propulsie puternica

Aveti la dispozitie urmatoarele optiuni de motorizare pentru Audi A4 Limuzina: motor pe benzina 2.0 TFSI in variantele de 110 kW (150 CP), 140 kW (190 CP) sau 180 kW (245 CP); motor diesel 2.0 TDI cu 140 kW (190 CP), sau 3.0 TDI cu 170 kW (231 CP). Varianta pe benzina cu 180 kW dispune de tehnologie ultra care poate activa la nevoie tractiunea integrala quattro in doar cateva milisecunde, asigurandu-va astfel nivelul optim de tractiune si dinamica.

Unele dintre aceste variante de motorizare au un sistem mild hybrid de 12 volti cu demaror/alternator antrenat cu o curea si acumulator Li-ion. Aceasta tehnologie permite, de exemplu, oprirea motorului in timpul condusului. Este vorba de asa-numitul mod de rulare libera ce reduce consumul de combustibil.

Consum mixt: 4,9-6,8 l/100 km. Emisii CO2: 125-155 g/km.
Asistenta de fundal

La condus veti fi ajutat de sistemele de asistenta ale limuzinei Audi A4. Puteti opta pentru pachete pre-configurate pentru anumite situatii, asa cum este pachetul de asistenta in oras. Acesta combina functiile si dotarile potrivite traficului urban, precum asistentul pentru parcare si camera video pentru marsarier. Pachetul mentionat include si o functie de avertizare la iesirea din automobil, care poate sa recunoasca daca se apropie de masina alti participanti la trafic si sa va avertizeze luminos in acest sens, pentru a nu deschide portiera. Dotarea standard a limuzinei Audi A4 este „pre sense city”, care va avertizeaza vizual si sonor in eventualitatea unui pericol iminent de coliziune, atunci cand viteza de deplasare nu depaseste 85 km/h. Daca este necesar, poate inclusiv sa actioneze asupra franei.
Sistemul de iluminare – practic si spectaculos

O alta caracteristica vizuala aparte a limuzinei Audi A4 este data de luminile exterioare. Farurile LED incluse in dotarea standard asigura o iluminare a carosabilului la o calitate similara luminii naturale imediat dupa pornire. Optional, puteti alege farurile Matrix LED cu functii dinamice de iluminare si semnalizare. Aceasta tehnologie imbina un sistem de camere video si surse LED pentru a directiona fascicolul luminos astfel incat sa nu deranjeze ceilalti participanti la trafic, dar sa lumineze totusi partea de carosabil necesara condusului optim. La incuierea si descuierea masinii, farurile impresioneaza printr-o lumina dinamica aparte.


DasWeltAuto