Audi e-tron

Audi e-tron quattro concept. 100% electric. Autonomie de pana la 500 de km. 0 emisii!

Prototipul Audi e-tron combina puterea impresionanta cu eficienta maxima. Cu o putere a sistemului de pana la 300 kW, SUV-ul complet electric de dimensiuni mari accelereaza de la zero la 100 km/h (62,1 mph) in mai putin de sase secunde. In ciclul de testare WLTP, acesta parcurge mai mult de 400 de kilometri (248,5 mi) cu o singura incarcare a bateriei. Un factor important care contribuie la autonomia mare a bateriei este reprezentat de cel mai inovativ concept de recuperare dintre toti competitorii. SUV-ul electric a demonstrat acest lucru prin performantele impresionante de la Pikes Peak.

Descopera intregul concept Audi e-tron: confort si relaxare de clasa premium.

Soferul si pasagerii experimenteaza spatiul intr-o dimensiune cu totul noua in interiorul prototipului Audi e-tron. Pe langa spatiul generos si designul in stil minimalist, prima masina electrica Audi ofera un nivel ridicat de izolare fonica, fiind scena perfecta pentru Sistemul de Sunet Premium 3D Bang & Olufsen. SUV-ul ofera de asemenea si un o noua experienta digitala de operare si afisaj. Este prima masina de serie echipata cu oglinzi exterioare virtuale.

Aerodinamica - un aspect important al electromobilitatii.

Cu cat este mai buna aerodinamicitatea unei masini electrice, cu atat aceasta are puterea sa ajunga mai departe: cu un coeficient aerodinamic de 0.28, prototipul Audi e-tron ajunge la un rezultat de top in segmentul SUV. Aceasta cifra este un factor decisiv in autonomia zilnica de mai mult de 400 kilometri (248.5 mi) in ciclul WLTP. Oglinzile virtuale exterioare constituie un punct principal in conceptul aerodinamicitatii al modelului premium full-electric.DasWeltAuto