Audi e-tron

Placerea electrizanta a condusului: Audi e-tron

Marca celor patru inele prezinta primul sau model electric, Audi e-tron. Fie ca este in miscare sau nu, Audi e-tron este cu adevarat electrizant. Audi e-tron ofera entuziasm, in timp ce confortul sau interior si acustic creeaza un mediu relaxant pentru pasageri. Experienta si competenta performantei retele de productie, obiectivul clar de a aduce o schimbare durabila la scara larga si o putere inovatoare: acestea sunt cele trei ingrediente Audi ce garanteaza clientilor sai calitatea viitorului.


Audi e-tron

Dinamica puternica actionata electric

De la 0 la 100 km / h in 5,7 secunde, o distanta de peste 400 km (248,5 mi) in ciclul de conducere WLTP, fara emisii de gaze nocive - SUV-ul de dimensiuni mari este puternic, eficient, sportiv si practic pentru drumuri zilnice. Puterea de pana la 300 kW ale celor doua motoare electrice este combinata cu tractiunea electrica pentru a oferi performante optime pe orice teren. Optiunile de incarcare variate, de acasa sau de pe drum, fac conducerea electrica convenabila si usoara.

Consum mixt electric: in kWh/100 km: 26.2 - 22.6 (WLTP); 24.6 - 23.7 (NEFZ). Emisii combinate CO2 g/km: 0.

Partenerul ideal de zi cu zi

Audi e-tron combina cerintele practice ale unui automobil cu un confort de prima clasa si eficienta unui sistem de actionare electric. Totusi, marca celor patru inele a pregatit mai mult decat o masina. Audi ofera clientilor e-tron o gama completa si fiabila de optiuni de incarcare, cu solutii inteligente pentru acasa si pe drum. De la navigatie, la facturarea automata la statia de incarcare si monitorizarea prin smartphone, Audi e-tron este bine conectat si ofera mobilitate eficienta si siguranta.

Tehnologia de incarcare rapida

Cu primul sau model electric, Audi s-a transformat de la un producator clasic de automobile la un furnizor de sisteme de mobilitate. Datorita unei game largi de optiuni de incarcare si a solutiilor inteligente pentru acasa si in miscare, clientii se pot bucura de condusul pe deplin electric fara a trebui sa faca compromisuri.

Practic zi de zi si calitate premium. Spatios si confortabil

Odata cu modelul e-tron, Audi a adus in epoca electrica limbajul de design definitoriu al marcii, atat la interior, cat si la exterior. Noile detalii stilistice transmit mesajul clar ca Audi e-tron este electric pana in maduva. Lumina de zi recunoscuta ca semnatura Audi, clapeta de incarcare electrica, lipsa tevilor de esapament si cusaturile scaunelor, al caror model aduce cu o placa electrica, sunt cateva dintre acestea. De remarcat, in mod particular, dotarea optionala cu oglinzi exterioare virtuale.

Digitalizarea intr-o forma noua

Designul si tehnologia formeaza un tot unitar, panoul de instrumente fiind „infasurat” intr-un arc amplu, cu linii orizontale pronuntate, pana la panourile sculpturale ale portierelor. Integrarea armonioasa continua la nivelul calotei ce acopera afisajul Audi virtual cockpit, al carui display elegant pare ca pluteste in aer, si la oglinzile exterioare virtuale (optionale). Audi e-tron este echipat standard cu dispozitivul media high-end MMI navigation plus, inclusiv LTE Advanced si un hotspot WiFi, iar sistemul de navigare sugereaza in mod inteligent destinatii, pe baza rutelor anterioare.

Aspect off-road exclusiv

Paleta disponibila pentru Audi e-tron cuprinde 12 culori, printre care si remarcabilul albastru de Antigua. Sigla e-tron de pe clapeta de incarcare electrica si, optional, de pe etrierele de frana, lumineaza portocaliu neon, iar pragurile si arcadele proeminente de deasupra rotilor sunt evidentiate printr-o culoare contrastanta, in ton cu aspectul off-road.


Audi e-tron 55 quattro (265 kW)
Puterea electrica maxima in kW [in crestere] 265 [300]
Puterea electrica continua in kW 100
Iesirea cuplului electric in Nm (lb-ft) [in crestere] 561 (413.8) [664 (489.7)]
Tipul bateriei / continutul de energie al bateriei in kWh Lithium-ion / 95
Viteza maxima in km / h (mph) 200 (124.3) (limitata)
Acceleratie electrica, 0-100 km / h (0-62,1 mph) in sec [in crestere] 6.6 [5.7]
Consumul de energie electrica combinat in kWh / 100 km (62,1 mi)* 26.2 - 22.6 (WLTP); 24.6 - 23.7 (NEFZ)
Emisiile de CO2 combinate in g / km (g / mi) 0
Intervalul electric se refera la consumul de energie electrica in ciclul de testare combinat WLTP in km (mi)* pana la 417 (259.1)
* Cifrele depind de nivelul echipamentului ales 2490 (5489.5) / 2565 (5654.9) / 3130 (6900.5)
DasWeltAuto